18
  NIEUWsBERICHT
Nog meer nieuwe route's
mrt 2017

Na het vorige bericht van 5 maart kunnen we nu bekend maken dat er nog een route zal wijzigen ten op zichte van voorgaande jaren. Na veel overleg met de gemeente  hebben we de route voor de intocht helemaal vernieuwd. Door meer rekening te houden met de busroutes hopen we de ovelast voor anderen zo klein mogelijk te houden.

De route wordt voor dit jaar als volgt: Gorechtkade, Oosterhamrikkade, Bloemsingel, Botermolendrift, Brouwerstraat, Violenstraat, Kleine Kruisstraat, Nieuwe Kijk in 't Jatstraat, Oude Kijk in 't Jatstraat, Zwanestraat, Grote Markt, Martinikerkhof, Oude Sint Janstraat, Nieuwe Sint Janstraat, Oostersingel, Terrein UMCG, Petrus Campersingel, Jan Hissink Jansenstraat, Gorechtkade

Alle overige routes zullen zo spoedig mogelijk op onze website worden geplaatst.


 
ARNOLD
05
  NIEUWsBERICHT
Een nieuwe editie met nieuwe route's
mrt 2017

Het lijkt nog vroeg maar we hebben de eerste voorbereidingen er al weer op zitten. Na de winter begint het toch weer te kriebelen om met de avond4daagse te beginnen.

De eerste contacten met de gemeente, de politie en de muziekkorpsen zijn al weer gelegd. Voor het komende jaar staan er een aantal veranderingen op de planning. De toename van het aantal deelnemers vraagt om een paar wijzigingen in de route's.

Voor de dinsdag hebben we compleet nieuwe route's uitgezet. Deze route's moeten de druk op het verkeer in de woonwijken Lewenborg en Beijum minder maken.

Ook voor de donderdag zullen er een aantal wijzigingen plaats gaan vinden. Hoe deze er precies uit gaan zien is nog niet bekend. Hierover later meer op onze website en Facebookpagina.

Op de website volgt ook spoedig meer informatie over het inschrijven.

Wij kijken al weer uit naar een sportieve, maar vooral gezellige week. Tot in mei!
 

ARNOLD

 

01
  NIEUWsBERICHT
Gelukkig nieuwjaar
jan 2017

Namens alle vrijwilligers van de Groninger Wandelsport Commissie wensen we u een sportief en gezond 2017.

We zijn achter de schermen al weer druk bezig met de eerste voorbereidingen voor de Avond4daagse van 2017. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

De Lentetocht in maart zal dit jaar helaas geen doorgang vinden. Volgend jaar gaan we opnieuw kijken of we deze tocht weer gaan organiseren en in welke vorm.
 

ARNOLD

 

23
  NIEUWsBERICHT
We zijn gestart
mei 2016

Voor wie het niet gezien heeft, we zijn gestart. Met een live startschot op RTVNoord zijn 3946 deelnemers gmaandag gestart aan de 72e Avond4daagse in Groningen. Mocht je het niet gezien hebben, hieronder kan je het item nog steeds bekijken.

Avondvierdaagse-van-start-in-Stad

Met een leuke terugblik naar de jaren 70.

Vandaag gaan de wandelaars richting Beijum.
 

ARNOLD

 

22
  NIEUWsBERICHT
Nog een nachtje slapen...
mei 2016

Maandag dan is het zover. de eerste dag van de avond4daagse in Groningen. De voorinschrijving voor groepen is inmiddels gesloten, maar individuele wandelaars kunnen zich nog inschrijven op maandag vanaf 17.00 uur in sportcentrum Kardinge. Tot nu toe zijn er ruim 3700 deelnemers ingeschreven. De avond4daagse wordt dus wederom een groot succes.

Vandaag hebben we dan eindelijk de plattegronden van de routes toegevoegd aan de website. Deze zijn te bekijken via parcours.

Wij hebben er al zin in. Tot maandag?
 

ARNOLD

 

02
  NIEUWsBERICHT
Nieuwe website online
feb 2016

Het lijkt nog ver maar over een paar maanden is het alweer zover. Tijd voor de Avond4daagse. Dit jaar extra feestelijk voor de Groninger Wandelsport Commissie. De organiserende commissie bestaat namelijk 80 jaar.

Houdt onze website in de gaten of volg ons op Facebook om steeds op de hoogte te blijven van alle nieuws rondom de Avond4daagse.
 
ARNOLD